Spelenderwijs naar een gezond gewicht

Het is heel vervelend om je kind verdrietig te zien, omdat hij voor z’n leeftijd (iets) te zwaar of te licht is en zich daar rot bij voelt. Misschien wordt je kind er mee gepest of voelt hij/zij zich er onzeker door. Het liefst zie je je kind natuurlijk gelukkig. Lekker spelen met andere kinderen, vrolijk zijn en zich energiek voelen. Zelf had ik als kind gezondheidsklachten, waardoor het me ook wel eens belemmerde om te doen wat ik wilde doen. Ik was snel moe en daar kijk ik verdrietig op terug. Als ouder wil je het beste voor je kind, maar weet je soms niet waar te beginnen. Je kind op een streng dieet, zie je niet zitten. Logisch! Daarom help ik het hele gezin met een gezonde leefstijl. Je kind staat er dan niet alleen voor, maar jullie doen het samen. Ik laat jullie zien dat gezond eten en gezond leven, leuk kan zijn. Ik geef jullie alle handvatten om een gezonde leefstijl ook echt vol te houden. Gun jij jezelf en je gezin een gezonde toekomst?

Als je kiest voor ‘Spelenderwijs naar een gezond gewicht’:

Voelt je kind zich zekerder

Als je lekker in je vel zit, voel je je beter. De kans op pesterijen is ook een stuk kleiner als je zelfverzekerd overkomt. 

Ga je gezond eten meer waarderen

In een spelvorm herken je voeding die je lichaam beter maken en die je lichaam zwakker maken. Je kiest onbewust vaker voor een gezond alternatief ?

Leer je omgaan met kieskeurige eters

Ik geef je inspiratie en handvatten om gezond eten leuk en lekker te maken met gemakkelijke recepten. En hoe te reageren op je kindje als hij/zij iets niet wil.

Voel je je energieker dan ooit!

Een gezonde leefstijl geeft energie en vrolijke kinderen! Je zult zien dat je veel geduldiger bent als ouder en meer liefde terug krijgt ?.

Krijgen jullie praktische handvaten voor een leuk-, lekker- en gezond leven

Jullie krijgen een persoonlijk leefstijlplan, die je met veel plezier zult volgen. We maken er een feest van!

Wordt jullie band hechter als gezin, omdat je samen spelenderwijs aan de slag gaan met gezonde voeding

Je krijgt tips voor een ontspannen sfeer in de keuken en aan tafel. Dat wordt gezellig! 

Hoe werkt het?

Ik maak graag kennis bij jullie thuis, om op een ontspannen manier meer over jullie te weten te komen. Hoe ziet jullie dag eruit? Waarom willen jullie als gezin aan de slag met een gezonde leefstijl? Hebben jullie bepaalde klachten, zoals buikpijn of hoofdpijn? Ik observeer hoe jullie leven en maak een persoonlijk leefstijlplan voor jullie gezin. Geen saai document, maar een plan waar jullie als gezin spelenderwijs en op jullie eigen tempo, een gezonde leefstijl eigen maken. Ik geef jullie dan ook het SYB pakket t.w.v. €85,- met allerlei handige en leuke tools, waardoor gezond eten helemaal niet saai is, maar juist leuk! In de box zit een weekplanner, een handig boodschappenlijstje, een kookschort, placemats en nog veel meer. We plannen 6 sessies, waarin ik jullie help bij alles waar jullie als gezin tegenaan lopen tijdens dit traject. We plannen afspraken in om vragen te beantwoorden en weer stappen vooruit te zetten. 

Welke onderwerpen je kunt verwachten: 

Persoonlijke doel (mindset): Wat is jouw ‘waarom’?

Dagindeling: Een manier waardoor je het wel volhoud

Voeding: De basis van goed eten

Gedrag: Tijd en aandacht voor voeding

Omgevingsfactoren: Keuzes maken

Gedrag: Gezond belonen

Ontspanning en slaap

Beweging op een manier die bij jou past

Jouw persoonlijke leefstijlplan

Reflectie: Terugblik op een later moment, om te voorkomen dat je weer een terugval krijgt.

Jouw investering : €385,-

Gun jij je gezin een gezonde toekomst?

‘Wij zijn erg blij met de hulp van Marijke, ze ziet wat wij lastig vinden in ons drukke werk weekprogramma, ze heeft ons praktische tips meegegeven om op een creatieve manier aan de slag te gaan. Onze dochter (5) die eerst geen groente at, weet nu de groenten bij naam te noemen in de winkel. Zelf wilden wij ook meer doen met gezonde voeding, op deze manier doen we het als gezin, dat werkt heel prettig en makkelijk.’ 

Anita

Moeder van Romany (5)

“Marijke heeft mij geholpen om bewust met voedsel en doelen om te gaan. Door het gesprek brengt ze je terug naar de basis: gezonde en evenwichtige voeding. Hierin is ruimte voor ongezonde en minder bewuste keuzes, als dit maar met mate gebeurt. Door kleine aanpassingen en deze te herkennen is dit voor lange tijd prima vol te houden voor iedereen. Door zelf de regie te pakken voel ik me fitter en energieker.’

Niek

Hoi, ik ben Marijke

Ik ben Marijke de Vreeze, moeder van twee blije en energieke zoontjes, die ik net als jou en je kind(eren) een gezond lijf en leven gun.

Bij mij is een gezond lichaam niet altijd makkelijk gegaan. Ik heb lang rondgelopen met buikklachten, eczeem en vermoeidheid; wat zich uitte in veel onzekerheid. Ik zat vol vragen: “Ik eet toch gezond? Wat was er met mij aan de hand?” Ik snapte er niets van. Nu ik weet hoe het lichaam in elkaar zit en wat voeding kan doen voor je gezondheid, energie en zelfverzekerdheid, ben ik een veel gelukkiger mens. Ik deel mijn ervaring en kennis graag met anderen, zodat ik kan helpen voorkomen dat kinderen hier later ook last van krijgen.

Vanuit mijn interesse voor voeding en leefstijl, heb ik na mijn opleiding Pedagogiek de opleiding Voedingsdeskundige gevolgd. Tijdens mijn loopbaan als pedagogisch medewerker en docent heb mijn kennis over voeding toegepast. Zo ben ik erachter gekomen dat opvoeding en voeding nauw met elkaar verbonden zijn. Daarom help ik gezinnen graag inzichten geven in hun eigen voedingspatroon en de verbeterpunten. Met de praktische tools ga je met plezier stap voor stap vooruit. Je gunt je kind en jezelf een gezonde en zorgeloze toekomst. Dat is een onbetaalbaar cadeau!

Gun jij jouw gezin een gezonde toekomst?

Spelenderwijs naar een gezond gewicht

Het is heel vervelend om je kind verdrietig te zien, omdat hij voor z’n leeftijd (iets) te zwaar of te licht is en zich daar rot bij voelt. Misschien wordt je kind er mee gepest of voelt hij/zij zich er onzeker door. Het liefst zie je je kind natuurlijk gelukkig. Lekker spelen met andere kinderen, vrolijk zijn en zich energiek voelen. Zelf had ik als kind gezondheidsklachten, waardoor het me ook wel eens belemmerde om te doen wat ik wilde doen. Ik was snel moe en daar kijk ik verdrietig op terug. Als ouder wil je het beste voor je kind, maar weet je soms niet waar te beginnen. Je kind op een streng dieet, zie je niet zitten. Logisch! Daarom help ik het hele gezin met een gezonde leefstijl. Je kind staat er dan niet alleen voor, maar jullie doen het samen. Ik laat jullie zien dat gezond eten en gezond leven, leuk kan zijn. Ik geef jullie alle handvatten om een gezonde leefstijl ook echt vol te houden. Gun jij jezelf en je gezin een gezonde toekomst?

Als je kiest voor ‘Lekker Gezond Leven’:

Voelt je kind zich zekerder

Als je lekker in je vel zit, voel je je beter. De kans op pesterijen is ook een stuk kleiner als je zelfverzekerd overkomt. 

voel je je energieker dan ooit

Een gezonde leefstijl geeft energie en vrolijke kinderen! Je zult zien dat je veel geduldiger bent als ouder en meer liefde terug krijgt ?.

Krijgen jullie praktische handvaten voor een leuk-, lekker- en gezond leven

Jullie krijgen een persoonlijk leefstijlplan, die je met veel plezier zult volgen. We maken er een feest van!

Leer je omgaan met kieskeurige eters

Ik geef je inspiratie en handvatten om gezond eten leuk en lekker te maken met gemakkelijke recepten. En hoe te reageren op je kindje als hij/zij iets niet wil.

Ga je gezond eten meer waarderen

In een spelvorm herken je voeding die je lichaam beter maken en die je lichaam zwakker maken. Je kiest onbewust vaker voor een gezond alternatief ?

Wordt jullie band hechter als gezin, omdat je samen spelenderwijs aan de slag gaan met gezonde voeding

Je krijgt tips voor een ontspannen sfeer in de keuken en aan tafel. Dat wordt gezellig! 

Hoe werkt het?

Ik maak graag kennis bij jullie thuis, om op een ontspannen manier meer over jullie te weten te komen. Hoe ziet jullie dag eruit? Waarom willen jullie als gezin aan de slag met een gezonde leefstijl? Hebben jullie bepaalde klachten, zoals buikpijn of hoofdpijn? Ik observeer hoe jullie leven en maak een persoonlijk leefstijlplan voor jullie gezin. Geen saai document, maar een plan waar jullie als gezin spelenderwijs en op jullie eigen tempo, een gezonde leefstijl eigen maken. Ik geef jullie dan ook de SYB box t.w.v. €85,- met allerlei handige en leuke tools, waardoor gezond eten helemaal niet saai is, maar juist leuk! In de box zit een weekplanner, een handig boodschappenlijstje, een kookschort, placemats en nog veel meer. We plannen 6 sessies, waarin ik jullie help bij alles waar jullie als gezin tegenaan lopen tijdens dit traject. We plannen afspraken in om vragen te beantwoorden en weer stappen vooruit te zetten. 

Persoonlijke doel (mindset): Wat is jouw ‘waarom’?

Dagindeling: Een manier waardoor je het wel volhoud

Voeding: De basis van goed eten

Gedrag: Tijd en aandacht voor voeding

Omgevingsfactoren: Keuzes maken

Gedrag: Gezond belonen

Ontspanning en slaap

Beweging op een manier die bij jou past

Jouw persoonlijke leefstijlplan

Reflectie: Terugblik op een later moment, om te voorkomen dat je weer een terugval krijgt.

Jouw investering : €427,- (tijdelijke actie)

Gun jij je gezin een gezonde toekomst?

‘Wij zijn erg blij met de hulp van Marijke. Ze ziet wat wij lastig vinden in ons drukke werk weekprogramma. Ze heeft ons praktische tips meegegeven om op een creatieve manier aan de slag te gaan. Onze dochter (5) die eerst geen groente at, weet nu de groenten bij naam te noemen in de winkel. Zelf wilden wij ook meer doen met gezonde voeding, op deze manier doen we het als gezin, dat werkt heel prettig en makkelijk.’ 

Anita

Moeder van Romany (5)

“Marijke heeft mij geholpen om bewust met voedsel en doelen om te gaan. Door het gesprek brengt ze je terug naar de basis: gezonde en evenwichtige voeding. Hierin is ruimte voor ongezonde en minder bewuste keuzes, als dit maar met mate gebeurt. Door kleine aanpassingen en deze te herkennen is dit voor lange tijd prima vol te houden voor iedereen. Door zelf de regie te pakken voel ik me fitter en energieker.’

Niek

Hoi, ik ben Marijke

Ik ben Marijke de Vreeze, moeder van een blije en energieke zoon Rens, die ik net als jou en je kind(eren) een gezond lijf en leven gun.

Bij mij is een gezond lichaam niet altijd makkelijk gegaan. Ik heb lang rondgelopen met buikklachten, eczeem en vermoeidheid; wat zich uitte in veel onzekerheid. Ik zat vol vragen: “Ik eet toch gezond? Wat was er met mij aan de hand?” Ik snapte er niets van. Nu ik weet hoe het lichaam in elkaar zit en wat voeding kan doen voor je gezondheid, energie en zelfverzekerdheid, ben ik een veel gelukkiger mens. Ik deel mijn ervaring en kennis graag met anderen, zodat ik kan helpen voorkomen dat kinderen hier later ook last van krijgen.

Vanuit mijn interesse voor voeding en leefstijl, heb ik na mijn opleiding Pedagogiek de opleiding Voedingsdeskundige gevolgd. Tijdens mijn loopbaan als pedagogisch medewerker en docent heb mijn kennis over voeding toegepast. Zo ben ik erachter gekomen dat opvoeding en voeding nauw met elkaar verbonden zijn. Daarom help ik gezinnen graag inzichten geven in hun eigen voedingspatroon en de verbeterpunten. Met de praktische tools ga je met plezier stap voor stap vooruit. Je gunt je kind en jezelf een gezonde en zorgeloze toekomst. Dat is een onbetaalbaar cadeau!

Gun jij jouw gezin een gezonde toekomst?