Klachten verminderen
met een gezonde leefstijl

Je maakt je als ouder wel eens zorgen om de gezondheid van je kind. Hoe kan het dat hij/zij alweer ziek is? Is het wel normaal dat mijn kind heel vaak moe is? Een kind moet toch energie hebben voor tien? Ja, dat klopt! Veel kinderen hebben te maken met gezondheidsklachten, zoals vermoeidheid, buikpijn en hoofdpijn. Helaas is het voor veel mensen nog onbekend dat voeding een belangrijke rol speelt bij deze vervelende klachten. Sinds ik gezond leef, heb ik mijn jarenlange buikpijn en eczeem onder controle. Het doet me pijn om te zien dat kinderen net als ik vroeger, zich zo rot voelen. Daarom help ik kinderen met een gezonde leefstijl. Wedden dat ze het leuk gaan vinden?

Als je kiest voor ‘Klachten verminderen met een gezonde leefstijl’:

Verminder je klachten als buikpijn, hoofdpijn, eczeem, vermoeidheid en vaak ziek zijn

Je kind zit lekkerder in z’n vel en daar zal hij/zij jou eeuwig dankbaar voor zijn ?

Eet je met meer plezier

Ik geef je inspiratie om gezond eten leuk te maken met gemakkelijke recepten en leuke tools! Voor jou heel handig. Voor je kids een feestje ?

Weet je wat precies voor jouw situatie werkt

Je krijgt een persoonlijk leefstijlplan. Speciaal voor jou en jouw gezin. Eindelijk verlost van die eeuwige zoektocht. Dat is fijn!

Krijg je alle handvatten voor een gezonde toekomst

Je krijg inzicht in je voedingspatroon en ontdekt verbeterpunten, die je in kleine stapjes aanpakt. Dat is dus een kleine moeite.

Eet je gezellig samen met je gezin

Je krijgt tips voor een ontspannen sfeer in de keuken en aan tafel. Dat versterkt de band voor altijd!

Zit je lekker in je vel

Een gezonde leefstijl geeft energie en vrolijke kinderen! Daar word je zelf ook heel blij van ?

Hoe werkt het?

Ik maak graag kennis met jou en je gezin, zodat ik weet welke klachten jullie op dit moment ervaren en welke handvatten ik jullie kan geven. Dit kan bij jou thuis of digitaal plaatsvinden. Na de leefstijlcheck, maak ik een persoonlijk stappenplan. In dit plan komt duidelijk naar voren hoe we kunnen inspelen op de klachten en hoe we de doelen kunnen behalen. Je kunt dus meteen aan de slag! Je krijgt tips en voorbeelden om jouw eetpatroon en dat van je kind(eren) gezond, gevarieerd en gemakkelijk(er) te maken. Tijdens dit traject, hebben we 2 sessies, waarin we bespreken wat goed gaat en wat er beter kan. Je mag me alles vragen wat je wilt!

Boodschappen doen met kinderen

Gezond eten tijdens een drukke werkweek

Gezondheidsklachten voorkomen

Eten voorbereiden en klaarmaken

De gedachten van je kind

Jouw investering : €199,-

Gun jij je gezin een gezonde toekomst?

‘Gezond eten in de hectiek van de dag met kleine kinderen vond ik ontzettend lastig. Voor mezelf had ik altijd wel een bepaald voedingspatroon, waar ik me goed bij voelde. Als moeder vond ik dit lastig om weer op te pakken en mijn kinderen hierin mee te nemen. Samen met Marijke heb ik gekeken naar ons voedingspatroon als gezin en mijn eerdere eetgewoontes.

Samen kwamen we erachter dat ik veel dingen die ik deed in het verleden, ook geschikt kon maken voor mijn gezin. En vaak tussen door te kiezen voor makkelijke dingen als groente. Even snijden en klaar. Ik heb weer plezier in gezond leven en zie ook dat mijn kinderen ook echt genieten van het eten en zo een gezond voedingspatroon ontwikkelen. Samen bakken is ook een leuke activiteit voor de kinderen. Ik zit een stuk lekkerder in mijn vel en blij dat het zo soepel verloopt bij mijn kinderen. Dit is iets wat ik ze wil meegeven voor later, bewuste en gezonde voedingskeuzes kunnen maken!

Bedankt Marijke voor het luisteren en je advies!’

Nynke de Jong

Hoi, ik ben Marijke

Als moeder weet ik dat het je wanhopig maakt als je kind zich niet lekker voelt. Je probeert van alles en niets helpt. Als kind had ik zelf last van buikpijn en eczeem. Dat heeft mij beperkt en dat vind ik heel rot als ik daar op terugkijk. Gelukkig heb ik het nu door een gezonde leefstijl onder controle. 

Daarom help ik gezinnen kleine stapjes te zetten richting een gezonde leefstijl. Een kleine verandering in je leefstijl maakt al een groot verschil op de langere termijn. Als je wilt dat je kinderen gezond opgroeien, zal je samen, als gezin, gezonder moeten leven. Kinderen leren door wat ze zien en als jij een gezonde relatie hebt met natuurlijke voeding, krijgen zij dat automatisch ook. Met kleine stapjes en gewoonte aanpassingen, hou je het leuk voor je gezin en zul je gegarandeerd het verschil merken.

Ik wil je laten zien dat gezond eten leuk kan zijn!

Gun jij jouw gezin een gezonde toekomst?

Klachten verminderen
met een gezonde leefstijl

Je maakt je als ouder wel eens zorgen om de gezondheid van je kind. Hoe kan het dat hij/zij alweer ziek is? Is het wel normaal dat mijn kind heel vaak moe is? Een kind moet toch energie hebben voor tien? Ja, dat klopt! Veel kinderen hebben te maken met gezondheidsklachten, zoals vermoeidheid, buikpijn en hoofdpijn. Helaas is het voor veel mensen nog onbekend dat voeding een belangrijke rol speelt bij deze vervelende klachten. Sinds ik gezond leef, heb ik mijn jarenlange buikpijn en eczeem onder controle. Het doet me pijn om te zien dat kinderen net als ik vroeger, zich zo rot voelen. Daarom help ik kinderen met een gezonde leefstijl. Wedden dat ze het leuk gaan vinden?

Als je kiest voor ‘Klachten verminderen met een gezonde leefstijl’:

Krijg je alle handvatten voor een gezonde toekomst

Je krijg inzicht in je voedingspatroon en ontdekt verbeterpunten, die je in kleine stapjes aanpakt.

Verminderen gezondheidsklachten

Denk aan buikpijn, hoofdpijn, eczeem, vermoeidheid en vaak ziek zijn. 

Weet je wat precies voor jouw situatie werkt

Je krijgt een persoonlijk leefstijlplan. Speciaal voor jou en jouw gezin.

Eet je met meer plezier

Ik geef je inspiratie om gezond eten leuk te maken met gemakkelijke recepten.

Zit je lekker in je vel

Een gezonde leefstijl geeft energie en vrolijke kinderen! Daar word je zelf ook heel blij van ?

Eet je gezellig samen met je gezin

Je krijgt tips voor een ontspannen sfeer in de keuken en aan tafel. Dat versterkt de band voor altijd!

Hoe werkt het?

Ik maak graag kennis met jou en je gezin, zodat ik weet welke klachten jullie op dit moment ervaren en welke handvatten ik jullie kan geven. Dit kan bij jou thuis of digitaal plaatsvinden. Na de leefstijlcheck, maak ik een persoonlijk stappenplan. In dit plan komt duidelijk naar voren hoe we kunnen inspelen op de klachten en hoe we de doelen kunnen behalen. Je kunt dus meteen aan de slag! Je krijgt tips en voorbeelden om jouw eetpatroon en dat van je kind(eren) gezond, gevarieerd en gemakkelijk(er) te maken. Tijdens dit traject, hebben we 2 sessies, waarin we bespreken wat goed gaat en wat er beter kan. Je mag me alles vragen wat je wilt!

Boodschappen doen met kinderen

Gezond eten tijdens een drukke werkweek

Eten voorbereiden en klaarmaken

De gedachten van je kind

Gezondheidsklachten voorkomen

Jouw investering : €199,-

Gun jij je gezin een gezonde toekomst?

‘Gezond eten in de hectiek van de dag met kleine kinderen vond ik ontzettend lastig. Voor mezelf had ik altijd wel een bepaald voedingspatroon, waar ik me goed bij voelde. Als moeder vond ik dit lastig om weer op te pakken en mijn kinderen hierin mee te nemen. Samen met Marijke heb ik gekeken naar ons voedingspatroon als gezin en mijn eerdere eetgewoontes.

Samen kwamen we erachter dat ik veel dingen die ik deed in het verleden, ook geschikt kon maken voor mijn gezin. En vaak tussen door te kiezen voor makkelijke dingen als groente. Even snijden en klaar. Ik heb weer plezier in gezond leven en zie ook dat mijn kinderen ook echt genieten van het eten en zo een gezond voedingspatroon ontwikkelen. Samen bakken is ook een leuke activiteit voor de kinderen. Ik zit een stuk lekkerder in mijn vel en blij dat het zo soepel verloopt bij mijn kinderen. Dit is iets wat ik ze wil meegeven voor later, bewuste en gezonde voedingskeuzes kunnen maken!

Bedankt Marijke voor het luisteren en je advies!’

Nynke de Jong

Hoi, ik ben Marijke

Als moeder weet ik dat het je wanhopig maakt als je kind zich niet lekker voelt. Je probeert van alles en niets helpt. Als kind had ik zelf last van buikpijn en eczeem. Dat heeft mij beperkt en dat vind ik heel rot als ik daar op terugkijk. Gelukkig heb ik het nu door een gezonde leefstijl onder controle. 

Daarom help ik gezinnen kleine stapjes te zetten richting een gezonde leefstijl. Een kleine verandering in je leefstijl maakt al een groot verschil op de langere termijn. Als je wilt dat je kinderen gezond opgroeien, zal je samen, als gezin, gezonder moeten leven. Kinderen leren door wat ze zien en als jij een gezonde relatie hebt met natuurlijke voeding, krijgen zij dat automatisch ook. Met kleine stapjes en gewoonte aanpassingen, hou je het leuk voor je gezin en zul je gegarandeerd het verschil merken.

Ik wil je laten zien dat gezond eten leuk kan zijn!

Gun jij jouw gezin een gezonde toekomst?